ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΝΕΣΗ

Εκτός από τα 29 δίκλινα δωμάτια μοντέρνας αισθητικής, οι επισκέπτες μας έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν και σε 3 τρίκλινα δωμάτια με άνετους χώρους και όμορφο διάκοσμο, αλλά και στο δίχωρο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων.

Ιδανικά για οικογένειες, τα τρίκλινα δωμάτια μας έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν ένα ακόμη άτομο, με την προσθήκη ενός extra πτυσσόμενου κρεβατιού.

ΠΑΡΟΧΕΣ

WI-FI

WI-FI

ΜΠΑΝΙΕΡΑ

ΜΠΑΝΙΕΡΑ

LCD TV

LCD TV

ΨΥΓΕΙΑΚΙ

ΨΥΓΕΙΑΚΙ

24/7 ΡΕΣΕΨΙΟΝ

24/7 ΡΕΣΕΨΙΟΝ

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ / AIR CONDITION

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ / AIR CONDITION

ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ (BABY COT)

ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ (BABY COT)

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ

Η ευρύχωρη ντουλάπα του και το άνετο μπάνιο με τη μπανιέρα, θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες όσων φιλοξενηθούν σε κάποιο από τα τρίκλινα δωμάτια μας, για μικρό ή μεγαλύτερο διάστημα.

Τα δωμάτιά μας είναι ιδανικά για όλους τους τύπους ταξιδιωτών, καθώς διαθέτουν εκτός των άλλων, επιφάνεια εργασίας, LCD τηλεόραση, ψυγείο, είναι εύκολα προσβάσιμα σε Α.Μ.Ε.Α και προσφέρουν όλα δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τον άνετο χώρο parking που προσφέρεται δωρεάν στους ενοίκους μας, φέρνουν το Tokalis Boutique Hotel & Spa, πρώτο στις προτιμήσεις των επαγγελματιών και επαναλαμβανόμενων τουριστών της περιοχής μας.

Gallery